Taaltrainingen Nederlands

Beginners ( niveau A1 +A2)

Vanaf het begin staat uw dagelijkse praktijksituatie centraal. U ontwikkelt de vaardigheden spreken, luisteren, lezen en schrijven. De nadruk ligt bij deze cursus op het spreken. Afhankelijk van uw voorkennis kunt u een cursus Beginners I of II volgen.

 

Gevorderden niveau (B1+B2)

U beschikt al over de basiskennis van het Nederlands en wilt deze verdiepen. De vaardigheden spreken, luisteren, schrijven en lezen ontwikkelt u verder. Ook hier staat uw dagelijkse praktijksituatie voorop.

 

Perfectionering

U wilt één of meer van de taalvaardigheden spreken, schrijven, luisteren en spreken perfectioneren?  Dan is deze training iets voor u. Tijdens deze training wordt dieper ingegaan op grammaticale kennis en u breidt uw woordenschat uit.

 

Zakelijk Nederlands

Efficiënt zaken doen in een andere taal vraagt om kennis van vaktaal en van de juiste omgangsvormen. U doet deze kennis op tijdens onze zakelijke taaltrainingen. U oefent zakelijke (telefoon)gesprekken en zakelijk schrijven. 

 

Examentraining Staatsexamen NT2-II

Praktische training om u voor te bereiden op de verschillende examenonderdelen.  U ontwikkelt de vaardigheden luisteren, spreken, schrijven en lezen. U oefent met voorbeeldexamens. 

 

 

De indeling van onze taalniveau's komt overeen met de standaard van het Common European Framework (CEFR).